2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİMİZ BAŞLADI
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı seminer dönemimiz Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK’in konuşması ile devam etti. Yeni Eğitim Öğretim dönemi tüm öğretmenlerimize hayırlı olsun. Başarı dolu bir yıl geçirmek dileğiyle.

Erkan Koleji basketbol takımımız yine geleneği bozmadı ve yine A ve B kategorisinde Adana şampiyonu oldu.Tüm sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyoruz

16 Ocak 2020

Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019

Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019