YAZ OKULUMUZUN 2. DÖNEMİ SONA ERDİ

Yaz okulumuza katılarak yüzme, basketbol, voleybol, zumba kids, drama, sinema saati, satranç ve zeka oyunları etkinlikleriyle hem eğlenip hem de öğrenerek yazı dolu dolu geçiren öğrencilerimiz ikinci dönemin sonuna geldiler. Öğrencilerimiz hem almış oldukları sertifikaların mutluluğunu yaşarken hem de yaz okulumuzun bitişinden dolayı heyecanlı ve duygu dolu anlar yaşadılar.

27 Temmuz 2018

YAZ OKULUMUZUN 2. DÖNEMİ BAŞLADI

Yazı Adana'da geçiren öğrenciler eğlenceye Erkan Koleji'nde devam ediyor..

YAZ OKULUNDA İLK DÖNEMİ BİTİRDİK

Eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan ve yazı Erkan koleji’nin yaz okulunda karşılayan öğrencilerimiz ilk dönemin sonuna geldiler.

YAZ OKULU ÖĞRENCİLERİMİZDEN EĞLENCELİ ETKİNLİKLER

Eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan ve yazı Adana'da karşılayan öğrenciler eğlenceyi Erkan koleji'nde buldu.

KARNELERİMİZİ ALDIK

Erkan Koleji öğrencilerimiz 2017-2018 eğitim öğretim yılının sonuna geldiler. ilkokul, ortaokul ve liselerimizde ki öğrencilerimiz bir üst sınıfa geçişlerinin mutluluğunu yaşarlarken,

1-C SINIFI YIL SONU COŞKUSU

1-C Sınıfımızın Öğrencileri yıl sonu gösterilerini çoşkuyla kutladı. haftalar öncesinden hazırlanan öğrencilerimiz anne ve babalarına oynadıkları drama oyunları danslar ve görsellerle mutlu etti.

4. SINIFLARIMIZIN MEZUNİYET TÖRENİ

4. Sınıflarımızın Seyhan otelinde gerçekleştirilen mezuniyet töreni çoşku ile kutlandı.

1-B SINIFI YIL SONU COŞKUSU

1-B Sınıfımızın Öğrencileri yıl sonu gösterilerini çoşkuyla kutladı. haftalar öncesinden hazırlanan öğrencilerimiz anne ve babalarına oynadıkları drama oyunları danslar ve görsellerle mutlu etti.

4. SINIFLARIMIZIN MEZUNİYET TÖRENİ COŞKU İLE KUTLANDI

04 Haziran 2018

YILIN GÜNEŞ SINIFINI SEÇTİK

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca kolejimizin en sağlıklı ve en düzenli beslenen sınıfı Nuray HÜSEYİN öğretmenimizin sınıfı olan 3-A sınıfı seçildi. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ederiz.

02 Haziran 2018

YILIN YILDIZ SINIFINI SEÇTİK

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı boyunca kolejimizin en temiz ve en düzenli sınıfı Gülfidan ALİŞAN öğretmenimizin sınıfı olan 2-A sınıfı seçildi. Kendisini ve öğrencilerini tebrik ederiz.

02 Haziran 2018

MİNİKLER YETENEKLERİNİ KEŞFEDİYORLAR

Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle öğrencilerin kendi yeteneklerini keşfetmelerini sağlayan Erkan Koleji’nde anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine, profesyonel eğitmenler tarafından temel bale eğitimi verildi. Gerek eğitim kadrosu gerekse uyguladığı eğitim sistemiyle her zaman en iyinin peşinde koşan ve daha iyi bir gelecek için çaba gösteren Erkan Koleji, öğrencilerin dans yeteneklerini keşfetmelerini sağlayacak farklı bir çalışmaya imza attı. Workshop Günü kapsamında anaokulu ve ilkokul 1. sınıf öğrencilerine Adana Dans Akademi eğitmenleri Sinem Yaşar ve Yelda Altun tarafından balenin temel hareketleri gösterildi. Klasik bale eğitiminde çocuklar, birbirinden zor hareketleri eğitmenleri sayesinde kolayca yaptı. Adana Dans Akademi Kurucusu ve Bale Eğitmeni Sinem Yaşar, etkinliğin amacının; çocuklara balenin temel hareketlerini öğreterek onlara ritim duygusu kazandırmak olduğunu belirtti. Yaşar, balenin; çocukların hareket kapasitesini geliştirirken, yaratıcı ruhlarını ve kendilerini farklı biçimlerde ifade edebilme yeteneklerini keşfederek yeni vücut deneyimleri edinmelerine olanak sağladığını kaydetti. Daha esnek, daha ince, daha zarif, daha sağlam ve daha sağlıklı bir vücudun bale eğitiminin tartışılmaz bir sonucu olduğunun herkesçe bilindiğini vurgulayan Sinem Yaşar, “Egzersizler sayesinde kazanılan esneklik, sağlamlık ve zarafetin yanı sıra öğrenciler doğru beslenmeyi ve vücutlarına iyi bakmayı küçük yaştan itibaren öğrenirler. Bugün burada klasik bale eğitimi verdik ve çok keyifli geçti. Çocuklarımız çok mutlu oldular, eğlenceli bir gün geçirdik” dedi.

24 Mayıs 2018

İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN YIL SONU GÖSTERİLERİ

Erkan Koleji İlkokul öğrencilerimiz yıl sonu gösterilerini büyük bir başarı ile sergilediler. Öğrencilerimizin başarılı performanslarını izleyen aileler ise coşku ve duygu dolu anlara tanık oldular. Emeği geçen tüm öğrenci ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

16 Mayıs 2018

23 Nisan Kutlamalarına Başladık

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarına başladık. İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan etkinliklerde 1. sınıf öğrencilerimizin sunmuş olduğu “Atatürk Çocuk Olmuş“ ve “Çocukların Dileği“ şiirleri, “Atatürk’ün Özlü Sözleri“

16 Nisan 2018

Ödüller Erkan'a

YÜZME YILDIZ ERKEK TAKIMIMIZ ADANA 2. OLDU MASA TENİSİ KIZ TAKIMIMIZ ADANA 3. OLDU

01 Nisan 2018

1. Sınıflarımızın Okuma bayramı

1. sınıflarımızın “ Okuma Bayramı" kutlandı. Koca bir yıl okuma yazma seferberliğine giren minik kalpler bu en önemli günlerinde çok heyecanlıydılar.

Veli Bilgilendirme Toplantımızı Gerçekleştirdik

Öğrencilerimizin başarılarının arttırılması ve düzenli çalışma programının oluşturulması için velilerimizi öğrencilerin çalışmaları hakkında bilgilendirmek üzere toplantımızı gerçekleştirdik.

17 Kasım 2017

Atatürk Çocukları isimli gösterimiz

Atatürk parkında gerçekleştirdiğimiz okulumuzun öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu ''Atatürk Çocukları'' isimli koreografimiz büyük ilgiyle izlendi. İzlemeye gelen vatandaşların büyük beğenisini toplayan gösteride neredeyse her çocuğa tek tek teşekkür ettiler.

10 Kasım 2017