YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERDAR HATİPOĞLU ORTAOKUL VE LİSE BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKET VE SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ
Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızda; Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU okul birincilerine plaket ve sertifikalarını takdim etti. Ortaokul birincisi öğrencimiz Umut OK ile yaş kütüğüne ismini yazdıran Anadolu Lisesi birincisi öğrencimiz Ozan BAKAR'ı tebrik ederiz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve kariyer dolu bir hayat temenni ederiz.

Erkan Koleji basketbol takımımız yine geleneği bozmadı ve yine A ve B kategorisinde Adana şampiyonu oldu.Tüm sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyoruz

16 Ocak 2020

Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019

Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019