YILIN YILDIZ SINIFINI SEÇTİK
Erkan Koleji İlkokulu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı boyunca en temiz olan sınıfını belirledi. Temiz ve düzenli olma alışkanlıklarını kazanan sınıfımız “⭐️Yıldız Sınıfı” olarak bu yılı tamamladılar. Hayatları boyunca temizlik alışkanlıklarını sürdürmelerini dileriz.

4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET BALOSUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

Erkan Koleji İlkokulu mezuniyet balosunu Seyhan Oteli’nde gerçekleştirdi. Bu anlamlı gece; Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile şenlendi. Erkan ortaokul sıralarında görüşmek dileğiyle.

13 Haziran 2019

ERKAN KOLEJİ'NDE BAŞARILAR ARDI ARDINA GELMEYE DEVAM EDİYOR

Okullararası Adana Şampiyonası Minik B Erkek grubu yarışlarında; Osman Erdem ERDEMLİOĞLU Kuzey EVREN Güney EVREN Mustafa Şahin ÖZDURAN 50 m Karışık Bayrak yarışmasında takım olarak Adana 1. oldular. Yarışların toplamında Erkan Koleji Adana 2. oldu. Okullararası Adana Şampiyonası Minik B Kız grubu yarışlarında; Cemile Asya HATİPOĞLU 100 m Serbest müsabakasında 4. olmuştur. Öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

31 Mayıs 2019

YILIN GÜNEŞ SINIFINI SEÇTİK

Erkan Koleji İlkokulu, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı boyunca en iyi beslenen sınıfını belirledi. Düzenli beslenme alışkanlıklarını kazanan sınıfımız “

29 Mayıs 2019