ERKAN KOLEJİ BİRLEŞİK KRALLIKTA

Erakan koleji birleşik krallık'ta eğitime başlıyor

13 Kasım 2023

ERKAN KOLEJİ BİRLEŞİK KRALLIKTA

Erkan koleji birleşik krallıkta eğitimlerine başlıyor

13 Kasım 2023

Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN LGS Türkiye Birincimiz Asya ÖZKAN'ı tebrik etti

Adana Valimiz Sn. Dr. Süleyman ELBAN LGS Türkiye Birincimiz Asya ÖZKAN'ı LGS sınavındaki üstün başarısından ötürü tebrik ederek hediyesini verdi.

10 Temmuz 2023

2023 LGS TÜRKİYE ŞAMPİYONU ERKAN KOLEJİNDEN ASYA ÖZKAN

Liselere Geçiş Sistemi (LGS) Sınavı'ndan 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olan Özel Erkan Koleji 8. Sınıf öğrencisi olan Asya Özkan için tören düzenlendi. BAŞARIYA DOYMUYOR Eğitim alanında yaptığı yatırımlarla şehrin en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Özel Erkan Eğitim Kurumları, başarısını Erkan Kolejlerinde sürdürmeye devam ediyor. 4 Haziran'da gerçekleştirilen LGS kapsamında 'Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına İlişkin Merkezi Sınav' sonuçları açıklandı.

23 Haziran 2023

10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA GÜNÜ

ATATÜRK ÇOCUKLARI ATANIN HUZURUNDA

15 Kasım 2021

Çember Gazetesi Ekim Sayısı

Çember Gazetesi Yeni Sayısı Çıktı. (Türkçe ve İngilizce)

13 Ekim 2021

Erkan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin çıkardığı "Çember" gazetesi, bu ay ilk kez hem İngilizce hem de Türkçe hazırlanarak yeni sayısı web sitemizde siz değerli okurlarıyla buluşmuştur. İngilizce yayınında çeviri yapan öğrencilerimiz Hira Şar

Erkan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin çıkardığı "Çember" gazetesi, bu ay ilk kez hem İngilizce hem de Türkçe hazırlanarak yeni sayısı web sitemizde siz değerli okurlarıyla buluşmuştur. İngilizce yayınında çeviri yapan öğrencilerimiz Hira Şara Aslan, Ayşegül Kuruoğlu,Eren yerli,Masal Dogruc,Kağan Kurt,Oğulcan Yavuz'u tebrik ediyoruz.

04 Mayıs 2021

Erkan Kolejinde sosyal mesafeli yüz yüze Bursluluk Sınavı

Erkan Kolejinde sosyal mesafeli yüz yüze Bursluluk Sınavı

21 Nisan 2021

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi öğrencilerinin çıkarmış olduğu

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi öğrencilerinin çıkarmış olduğu "Çember" gazetesinin yeni sayısı cıktı. Emeği geçen tüm ögrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür

07 Ocak 2021

Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ege CABAROĞLU, Rotary Uzun Dönem Gençlik Değişimi programı kapsamında Tayvan Taipei’de bulunan Taibei High School’da.

Erkan Koleji Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ege CABAROĞLU, Rotary Uzun Dönem Gençlik Değişimi programı kapsamında Tayvan Taipei’de bulunan Taibei High School’da 1 yıllık eğitim süresini tamamlayacaktır. Başarılı ve kültür dolu bir eğitim öğretim dönemi geçirmesini diliyoruz.

10 Eylül 2019

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ders zili bu sabah itibari ile çalmaya başladı. Çoşku içerisinde başlayan ilk gün heyecanının bütün yıl sürmesini temenni ediyoruz.

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ders zili bu sabah itibari ile çalmaya başladı. Çoşku içerisinde başlayan ilk gün heyecanının bütün yıl sürmesini temenni ediyoruz. Biribirine sımsıkı sarılanlar, tüm sınıfı kucaklamak isteyenler, okulunu, öğretmenini, arkadaşlarını özleyenler, heyecandan uyuyamayanlar... Hepsi birbirinden güzel çocuklarımız yeni eğitim öğretim yılınız dostluk,kardeşlik ve başarı içerisinde geçsin.

09 Eylül 2019

2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİMİZ DEVAM EDİYOR

2019-2020 Eğitim Öğretim yılı seminer dönemi kapsamında Psikiyatrist - Psikoterapist Dr. Sabri YURDAKUL "İş Yaşamında Motivasyon ve Verimi Arttırma" konulu seminerini kolejimizin tiyatro salonunda gerçekleştirdi. Değerli paylaşımları için Sabri beye teşekkür ederiz.

29 Ağustos 2019

ERKAN KOLEJİNDE COŞKU VE DUYGU DOLU MEZUNİYET TÖRENİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU, Eşi Özlem HATİPOĞLU, Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleşen mezuniyet törenimiz çoşku ve duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu. gecemiz canlı müzik ve geleneksel etli pilav ikramı ile sona erdi. Bu güzel geceye katılan değerli misafirlerimize teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir hayat dileriz, yolunuz açık olsun.

25 Mayıs 2019

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERDAR HATİPOĞLU ORTAOKUL VE LİSE BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKET VE SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızda; Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU okul birincilerine plaket ve sertifikalarını takdim etti. Ortaokul birincisi öğrencimiz Umut OK ile yaş kütüğüne ismini yazdıran Anadolu Lisesi birincisi öğrencimiz Ozan BAKAR'ı tebrik ederiz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve kariyer dolu bir hayat temenni ederiz.

25 Mayıs 2019

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKET VE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızda; mezun olan öğrencilerimize plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU, Genel Koordinatörümüz Izzettin YÜZÇELİK, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Egemen YEŞİL ve öğretmenlerimiz tarafından plaket ve sertifikaları verilen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

25 Mayıs 2019

19 MAYIS'TA ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI, SEVGİ VE MİNNET İLE BİR KEZ DAHA ANDIK

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimiz ile beraber 19 Mayıs'ta Ulu Önderimiz Atatürk’ü saygı ve sevgi ile bir kez daha andık. Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Egemen YEŞİL, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katıldığı törenimiz; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, tarih öğretmenimiz Ahmet ÖZER'in günün anlam ve önemine dair konuşması, Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sunmuş oldukları şiir, oratoryo gösterisi ve canlı müzik performansı ile devam etti. Bu anlamlı törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü bir kez daha saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

20 Mayıs 2019

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN COŞKU DOLU YIL SONU GÖSTERİSİ

Erkan Koleji İlkokulu’nda, birinci sınıflarımızın çoşku ve heyecan içerisinde yıl sonu gösterisi yapıldı. Çocuklarımızın heyecanına ortak olan, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT ve velilerimizde öğrencilerimizin yanındaydı. Gösteride emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26 Nisan 2019

AKDAM'A DESTEK AMACIYLA YAPILAN KERMESİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

AKDAM'a (Adana Kadın Dayanışma Merkezi ve Sığınma Evi Derneği) destek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bahar şenliği tadında kermesimiz oldukça keyifli anlara şahit oldu. Akdam Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önortaç ve dernek yönetim kuruluna, bizi zumba dansları ile destekleyen Zin Mine Mutlupoyraz ve Zin Omar Zalt’a, her etkinliğimizde yanımızda olan sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Instagram IG TV kanalımızdan kermes etkinlerimizi izleyebilirsiniz.

19 Nisan 2019

REHBER ÖĞRETMENLERİMİZ "SINAV KAYGISI VE ERGEN PSİKOLOJİSİ" KONULU SEMİNERE KATILDILAR

Erkan Okulları, Rehber öğretmenleri ''Sınav kaygısı ve Ergen Psikolojisi'' konulu Uzman Psikolog Sibel Düzakın'ın gerçekleştirtirdiği seminere katıldılar.

16 Nisan 2019

2 NİSAN DÜNYA OTİZM FARKINDALIK GÜNÜ

Otizm eksiklik değil, sadece bir farklılıktır. Sen de otizmin farkında ol.

02 Nisan 2019

ERKAN KOLEJİ GELENEKSEL 8. SATRANÇ TURNUVAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Adana’da eğitim sektöründeki başarısı her yıl yükselen, öğrencilerimizin eğitiminin yanı sıra sosyal, sportif faaliyetleriyle geleceğe hazırlayan Erkan Koleji’mizin Geleneksel Satranç Turnuvası’nın 8’incisi yapıldı. M1 Adana AVM’nin katkılarıyla yapılan turnuvada ilk 3 dereceye giren sporcular, yüzde 100’e varan oranlarda burs kazandılar. M1 Adana AVM’de yapılan satranç turnuvasına yaklaşık 200 sporcu katıldı. Satranç Öğretmenimiz Gökhan Ölmezoğlu’nun direktörlüğünü yaptığı turnuva, 7 tur İsviçre sistemine göre gerçekleşti. 2 gün süren ve hızlı satranç oyun kurallarının uygulandığı turnuvada; Minikler’de Utku Akarslan, Çınar Arpacı ve Burak Efe Kurban, Yıldızlar’da Ataman Öztürk, Oğuz Ulusçutürk ve Mustafa Kaan Akkaya, Gençler’de ise Arda Beşe, Berkay Semitay ve Utku Mermer ilk 3’e giren sporcular oldular. Şampiyon sporculara plaketleri ve madalyaları Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörümüz İzzettin Yüzçelik, Koordinatör Atilla Evren, İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, Anaokulu Müdürü Nema Altuştan tarafından verildi. Turnuvanın her 3 kategorideki şampiyonları Okulumuzdan yüzde 100, ikincileri yüzde 80, üçüncüleri ise yüzde 60 eğitim bursu kazandılar. Ödül töreninde konuşan Genel Koordinatörümüz İzzettin Yüzçelik, turnuvaya katılan öğrencileri ve ailelerini kutlayarak, “Okullar sadece eğitimle, öğretmekle kalmaz, sosyal faaliyetlerde de vardır. Cumhuriyetimizin emanetçileri, geleceğimiz, yarınlarımız olan Atatürk çocuklarını anne-babalarımızın da büyük fedakarlığıyla geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

© 2018 ERKAN KOLEJİ | Tüm Hakları Saklıdır

Adana web tasarım, web yazılım, reklam hizmetleri
"C_Wvj1J0miPs4": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-11231998920/prTcCITHs7IYEMjn6usp"] } }