Kurucumuz Sayın Serdar HATİPOĞLU ve Genel Koordinatörümüz Sayın İzzettin YÜZÇELİK, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyhan ÇELİK'i makamında ziyaret ettiler. Eğitim Öğretimde iş birliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yeni hizmet binalarını kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

Erkan Koleji basketbol takımımız yine geleneği bozmadı ve yine A ve B kategorisinde Adana şampiyonu oldu.Tüm sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyoruz

16 Ocak 2020

Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019

Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019