Kurucumuz Sayın Serdar HATİPOĞLU ve Genel Koordinatörümüz Sayın İzzettin YÜZÇELİK, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyhan ÇELİK'i makamında ziyaret ettiler. Eğitim Öğretimde iş birliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yeni hizmet binalarını kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

OKUL GAZETESİ KASIM SAYISI

Okul gazetemizin Kasım 2020 sayısı çıktı...

27 Kasım 2020

Erkanlı öğrenciler Ata’larını andılar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 82’nci yıldönümünde Adana’da Erkan Koleji’nde de törenle anıldı. Erkan Koleji öğretmenleri ve öğrencileri, saat 9’u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla birlikte Atatürk için saygı duruşunda bulundular. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gönderdeki Türk Bayrağı yarıya indirildi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların yapıldığı, şiirlerin okunduğu, müzik öğretmenlerinin Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği törende, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Erçolak ve öğrenciler Zeybek oynadılar. Okul binasına dev Türk Bayrağı ve Atatürk posterinin asıldığı törende, Atatürk’ün resmi bulunan, O’nun yolunu temsil eden ‘İzindeyiz’ yazılı 25 metrelik pankart da asıldı. Adana’da Erkan Koleji kampüslerinde ‘Unutmadık. Unutmayacağız’ temalı Atatürk köşeleri hazırlandı.

11 Kasım 2020

Erkan’dan MMO’ya eğitim avantajı

Adana’da pandemi sürecinde uzaktan eğitimdeki kalitesiyle de dikkat çeken Erkan Koleji, TMMOB Makine Mühendisleri Odası (MMO) Adana Şubesi ile eğitim protokolü imzaladı. MMO Adana Şube Başkan Vekili Kerem Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Burcu Kırkın, Şube Müdürü Hikmet Pekdur ile birlikte, Erkan Koleji’nin Çukurova Üniversitesi yakınındaki Merkez Kampüsü’nü ziyaret ettiler.

09 Kasım 2020