Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU ve Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, İlkokul birinci sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ettiler. Birinci sınıflarımız tarafından sevgi ile karşılanan Koordinatörümüz ve Okul Müdürümüz başarılı bir yıl dileyerek, öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdiler.

4. Geleneksel Çadır Kampı

Kolejimizin kampüsünde 4. Geleneksel Çadır Kampı etkinliğimizi çoşkulu bir şekilde tamamladık.Kamp ateşi etrafında yapılan danslar, konserler ve Murat Balcı’nın da aramıza katılmasıyla çoşku oldukça arttı.

05 Ekim 2019

Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU ve Okul Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, Anaokulu öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz tarafından sevgi ile karşılanan Koordinatörümüz ve Okul Müdürümüz, minik öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdiler.

13 Eylül 2019

Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ege CABAROĞLU, Rotary Uzun Dönem Gençlik Değişimi programı kapsamında Tayvan Taipei’de bulunan Taibei High School’da.

Erkan Koleji Anadolu Lisesi 11. sınıf öğrencimiz Ege CABAROĞLU, Rotary Uzun Dönem Gençlik Değişimi programı kapsamında Tayvan Taipei’de bulunan Taibei High School’da 1 yıllık eğitim süresini tamamlayacaktır. Başarılı ve kültür dolu bir eğitim öğretim dönemi geçirmesini diliyoruz.

10 Eylül 2019