FEN VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ ADANA SEVGİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİLER
Erkan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimiz sosyal sorumluluk projesi kapsamında Adana Sevgi Evlerini (Adana Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü) ziyaret etti. Adana Sevgi Evleri, Müdür Yardımcısı Ezgi ÖZERDEM'in rehberliğinde öğrencilerimiz, hem hazırlamış oldukları hediyeleri teslim ettiler, hem de sevgi evlerine dair bir çok bilgiyi öğrenme imkanı buldular.
Yardımlaşmanın ve paylaşmanın önemini bizlere bir kez daha hatırlatan bu güzel ve anlamlı davranışları için öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve onlara teşekkür ediyoruz.

BENZER HABERLER

Çember Gazetesi Ekim Sayısı

Çember Gazetesi Yeni Sayısı Çıktı. (Türkçe ve İngilizce)

13 Ekim 2021

19 MAYIS'TA ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI, SEVGİ VE MİNNET İLE BİR KEZ DAHA ANDIK

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimiz ile beraber 19 Mayıs'ta Ulu Önderimiz Atatürk’ü saygı ve sevgi ile bir kez daha andık. Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Egemen YEŞİL, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katıldığı törenimiz; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, tarih öğretmenimiz Ahmet ÖZER'in günün anlam ve önemine dair konuşması, Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sunmuş oldukları şiir, oratoryo gösterisi ve canlı müzik performansı ile devam etti. Bu anlamlı törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü bir kez daha saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

20 Mayıs 2019

14 MART TIP BAYRAMI’NI KUTLADIK

Anadolu Lisesi Öğrencilerimiz 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle Hastane çalışanlarının tıp bayramını kutladı

14 Mart 2019

© 2018 ERKAN KOLEJİ | Tüm Hakları Saklıdır

Adana web tasarım, web yazılım, reklam hizmetleri
"C_Wvj1J0miPs4": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-11231998920/prTcCITHs7IYEMjn6usp"] } }