ERKAN KOLEJİNDE OKUL DIŞARIDA VE OYUN OYNAMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ
Okul dışarıda günü kapsamında açık havada öğrenmeyi ve eğlenmeyi geleneksel oyunlar eşliğinde Koleji'mizin kampüsünde gerçekleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğunun gözünden okunduğu bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

ANAOKULUMUZUN MİNİKLERİ EĞLENCE DOLU KARNE GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Erkan Koleji Anaokulu Karne Günü etkinliğini gerçekleştirdi. Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nema ALTUNBAŞ, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşen etkinliğimiz, dans Öğretmenimiz Egemen ACIMIŞ ve Mehtap ÖZDEMİR’in Bachata dansı ile son buldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

14 Haziran 2019

ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENEREK ÖĞRENMENİN TADINI ÇIKARIYOR

Erkan Koleji Anaokulu 5 yaş grubu öğrencilerimiz bugün, Çocuk Yoga Eğitmeni Figen UÇAR’la birlikte eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardılar.

31 Mayıs 2019

ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELER GÜNÜNÜ COŞKU İÇERİSİNDE KUTLADILAR

Erkan Koleji Anaokulu öğrencilerimiz, öğretmenleri ile beraber hazırladıkları etkinliklerle anneler gününü çoşku içerisinde kutladılar. Miniklerimizin şarkıları şiirleri ve gösterileri ile renklenen etkinlik, anneleri ile oynadıkları oyunlarla çok keyifli ve heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldular. Etkinliğimize; Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Anaokulu Müdürü Nema ALTUNTAŞ, Halkla İlişkiler Müdürü Aycan TEZCAN KORKUT, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldılar. Çoşku içerisinde geçen etkinliğin ardından, miniklerimiz satranç turnuvası etkinliğinide gerçekleştirdi. Dolu dolu geçen bu anlamlı günde, emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

11 Mayıs 2019