ERKAN KOLEJİNDE COŞKU VE DUYGU DOLU MEZUNİYET TÖRENİ
Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU, Eşi Özlem HATİPOĞLU, Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleşen mezuniyet törenimiz çoşku ve duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu. gecemiz canlı müzik ve geleneksel etli pilav ikramı ile sona erdi. Bu güzel geceye katılan değerli misafirlerimize teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir hayat dileriz, yolunuz açık olsun.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI TAMAMLADIK

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını tamamladık. Okullarımızda bugün karne heyecanı vardı. Dopdolu bir yaz tatili geçirmenizi dileriz.

14 Haziran 2019

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERDAR HATİPOĞLU ORTAOKUL VE LİSE BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKET VE SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızda; Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU okul birincilerine plaket ve sertifikalarını takdim etti. Ortaokul birincisi öğrencimiz Umut OK ile yaş kütüğüne ismini yazdıran Anadolu Lisesi birincisi öğrencimiz Ozan BAKAR'ı tebrik ederiz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve kariyer dolu bir hayat temenni ederiz.

25 Mayıs 2019

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKET VE SERTİFİKALARI TAKDİM EDİLDİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızda; mezun olan öğrencilerimize plaket ve başarı belgeleri takdim edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU, Genel Koordinatörümüz Izzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Egemen YEŞİL, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT ve öğretmenlerimiz tarafından plaket ve sertifikaları verilen tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

25 Mayıs 2019