Erkan Koleji basketbol takımımız yine geleneği bozmadı ve yine A ve B kategorisinde Adana şampiyonu oldu.Tüm sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyoruz

Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019

Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019

Çukurova Belediye Başkanı Sn. Soner ÇETİN’e Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT ziyaret gerçekleştirdiler. Çukurova Belediyesi çalışanlarına özel, Erkan Okulları ve Erkan Eğitim Kurumlarına kayıt yaptırdıklarında yararlanabilecekleri bir protokol imzaladılar. Çukurova Belediye Başkanı Soner ÇETİN’e teşekkür ederiz.

24 Aralık 2019