ERKAN ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİN OKULDA İLK GÜN HEYECANI

Erkan Anaokulu Öğrencilerimizin Okulda ilk gün heyecanı

ANAOKULUMUZUN MİNİKLERİ EĞLENCE DOLU KARNE GÜNÜ ETKİNLİĞİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Erkan Koleji Anaokulu Karne Günü etkinliğini gerçekleştirdi. Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nema ALTUNBAŞ, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleşen etkinliğimiz, dans Öğretmenimiz Egemen ACIMIŞ ve Mehtap ÖZDEMİR’in Bachata dansı ile son buldu. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

14 Haziran 2019

ANAOKULU 5 YAŞ GRUBU ÖĞRENCİLERİMİZ EĞLENEREK ÖĞRENMENİN TADINI ÇIKARIYOR

Erkan Koleji Anaokulu 5 yaş grubu öğrencilerimiz bugün, Çocuk Yoga Eğitmeni Figen UÇAR’la birlikte eğlenerek öğrenmenin tadını çıkardılar.

31 Mayıs 2019

ERKAN KOLEJİNDE OKUL DIŞARIDA VE OYUN OYNAMA GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Okul dışarıda günü kapsamında açık havada öğrenmeyi ve eğlenmeyi geleneksel oyunlar eşliğinde Koleji'mizin kampüsünde gerçekleştirdik. Çocuklarımızın mutluluğunun gözünden okunduğu bu güzel etkinlikte emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

23 Mayıs 2019