ANAOKULUMUZUN VELİLERİNE İLKOKUL TANITIM SEMİNERİ YAPTIK
2019-2020 Eğitim Öğretim Yılında 1. sınıfa başlayacak olan Kolejimizin anaokulu öğrencileri için Koordinatör'ümüz Sayın Burak Hatipoğlu ve İlkokul Okul Müdürü Sayın Nazmiye Çabuk, anaokulu öğrencilerimizin velilerine İlkokul Tanıtım Semineri yaptı.
Okulda yaşam,okul-öğrenci ilişkisi, okul etkinlikleri ve ders işleyişleri, aile-çocuk ilişkisi ve doğru çocuk eğitimi gibi konuların yer aldığı seminerde; sınıf öğretmenlerimizin konuşmalarının ardından velilerimiz, öğretmenlerimiz ile birlikte ilkokul binamıza geçerek birebir sohbet ettiler.
Katılan tüm velilerimize teşekkür ederiz.