ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELER GÜNÜNÜ COŞKU İÇERİSİNDE KUTLADILAR
Erkan Koleji Anaokulu öğrencilerimiz, öğretmenleri ile beraber hazırladıkları etkinliklerle anneler gününü çoşku içerisinde kutladılar. Miniklerimizin şarkıları şiirleri ve gösterileri ile renklenen etkinlik, anneleri ile oynadıkları oyunlarla çok keyifli ve heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldular. Etkinliğimize; Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Anaokulu Müdürü Nema ALTUNTAŞ, Halkla İlişkiler Müdürü Aycan TEZCAN KORKUT, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldılar. Çoşku içerisinde geçen etkinliğin ardından, miniklerimiz satranç turnuvası etkinliğinide gerçekleştirdi. Dolu dolu geçen bu anlamlı günde, emeği olan öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.