AKDAM'A DESTEK AMACIYLA YAPILAN KERMESİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AKDAM'a (Adana Kadın Dayanışma Merkezi ve Sığınma Evi Derneği) destek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bahar şenliği tadında kermesimiz oldukça keyifli anlara şahit oldu. Akdam Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önortaç ve dernek yönetim kuruluna, bizi zumba dansları ile destekleyen Zin Mine Mutlupoyraz ve Zin Omar Zalt’a, her etkinliğimizde yanımızda olan sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Instagram IG TV kanalımızdan kermes etkinlerimizi izleyebilirsiniz.

Erkan Vip Ortaokulu öğrencimiz Burcu Aliye BULUT Ankara’da düzenlenen Bölge Karması yarışlarında Bölge Birincisi olmuştur. Milli takım ile birlikte Uluslararası müsabakalara katılıp ülkemizi temsil edecektir. Öğrencimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

03 Aralık 2019

ATO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Yücel BAYRAM, Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU’nu makamında ziyaret etti.

25 Kasım 2019

Kurucumuz Sayın Serdar HATİPOĞLU ve Genel Koordinatörümüz Sayın İzzettin YÜZÇELİK, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyhan ÇELİK'i makamında ziyaret ettiler. Eğitim Öğretimde iş birliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yeni hizmet binalarını kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

13 Kasım 2019