AKDAM'A DESTEK AMACIYLA YAPILAN KERMESİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
AKDAM'a (Adana Kadın Dayanışma Merkezi ve Sığınma Evi Derneği) destek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bahar şenliği tadında kermesimiz oldukça keyifli anlara şahit oldu. Akdam Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önortaç ve dernek yönetim kuruluna, bizi zumba dansları ile destekleyen Zin Mine Mutlupoyraz ve Zin Omar Zalt’a, her etkinliğimizde yanımızda olan sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Instagram IG TV kanalımızdan kermes etkinlerimizi izleyebilirsiniz.

2018-2019 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINI TAMAMLADIK

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılını tamamladık. Okullarımızda bugün karne heyecanı vardı. Dopdolu bir yaz tatili geçirmenizi dileriz.

14 Haziran 2019

ERKAN KOLEJİNDE COŞKU VE DUYGU DOLU MEZUNİYET TÖRENİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdik. Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU, Eşi Özlem HATİPOĞLU, Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve değerli velilerimizin katılımı ile gerçekleşen mezuniyet törenimiz çoşku ve duygu dolu anların yaşanmasına vesile oldu. gecemiz canlı müzik ve geleneksel etli pilav ikramı ile sona erdi. Bu güzel geceye katılan değerli misafirlerimize teşekkür eder, mezun olan öğrencilerimize sağlık ve başarı dolu bir hayat dileriz, yolunuz açık olsun.

25 Mayıs 2019

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SERDAR HATİPOĞLU ORTAOKUL VE LİSE BİRİNCİSİ ÖĞRENCİLERİMİZE PLAKET VE SERTİFİKALARINI TAKDİM ETTİ

Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızda; Yönetim Kurulu Başkanımız Serdar HATİPOĞLU okul birincilerine plaket ve sertifikalarını takdim etti. Ortaokul birincisi öğrencimiz Umut OK ile yaş kütüğüne ismini yazdıran Anadolu Lisesi birincisi öğrencimiz Ozan BAKAR'ı tebrik ederiz. Bundan sonraki yaşamlarında sağlık, mutluluk ve kariyer dolu bir hayat temenni ederiz.

25 Mayıs 2019