ADNAN KAHVECİ PTT MERKEZ VE ERKAN KOLEJİ İŞ BİRLİĞİ İLE İLKOKUL ÖĞRENCİLERİMİZ ANNELERİNE GÜZEL SÜRPRİZLER HAZIRLADILAR
Adnan Kahveci PTT Merkez ve Erkan Koleji işbirliği ile; birinci, ikinci, üçüncü, dördüncü ve beşinci sınıf öğrencilerimiz, annelerine unutulmaya yüz tutmuş bir gelenek olan mektup yazıp gönderme yolu ile güzel bir sürpriz hazırladılar. Anneler günü için hazırladıkları bu anlamlı mektupların gönderiminde öğrencilerimize yardımcı olan Adnan Kahveci PTT Merkez Müdürü Didem DEMİR ve ekibine teşekkür ederiz.

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN COŞKU DOLU YIL SONU GÖSTERİSİ

Erkan Koleji İlkokulu’nda, birinci sınıflarımızın çoşku ve heyecan içerisinde yıl sonu gösterisi yapıldı. Çocuklarımızın heyecanına ortak olan, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT ve velilerimizde öğrencilerimizin yanındaydı. Gösteride emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26 Nisan 2019

YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ SAYIN SERDAR HATİPOĞLU İLKOKUL ÖĞRETMENLERİMİZ İLE TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRDİ

Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Serdar HATİPOĞLU, Genel Koordinatör İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatör Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürü Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürü Aycan TEZCAN KORKUT ve ilkokul öğretmenleri ile birlikte toplantı gerçekleştirdi. Yapılan toplantıda öğrencilerimizin genel eğitim durumları, ders planlamaları, eğitim süreçleri vb. konularda değerlendirmeler yapıldı.

16 Nisan 2019

ERKAN KOLEJİ GELENEKSEL 8. SATRANÇ TURNUVAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Adana’da eğitim sektöründeki başarısı her yıl yükselen, öğrencilerimizin eğitiminin yanı sıra sosyal, sportif faaliyetleriyle geleceğe hazırlayan Erkan Koleji’mizin Geleneksel Satranç Turnuvası’nın 8’incisi yapıldı. M1 Adana AVM’nin katkılarıyla yapılan turnuvada ilk 3 dereceye giren sporcular, yüzde 100’e varan oranlarda burs kazandılar. M1 Adana AVM’de yapılan satranç turnuvasına yaklaşık 200 sporcu katıldı. Satranç Öğretmenimiz Gökhan Ölmezoğlu’nun direktörlüğünü yaptığı turnuva, 7 tur İsviçre sistemine göre gerçekleşti. 2 gün süren ve hızlı satranç oyun kurallarının uygulandığı turnuvada; Minikler’de Utku Akarslan, Çınar Arpacı ve Burak Efe Kurban, Yıldızlar’da Ataman Öztürk, Oğuz Ulusçutürk ve Mustafa Kaan Akkaya, Gençler’de ise Arda Beşe, Berkay Semitay ve Utku Mermer ilk 3’e giren sporcular oldular. Şampiyon sporculara plaketleri ve madalyaları Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörümüz İzzettin Yüzçelik, Koordinatör Atilla Evren, İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, Anaokulu Müdürü Nema Altuştan tarafından verildi. Turnuvanın her 3 kategorideki şampiyonları Okulumuzdan yüzde 100, ikincileri yüzde 80, üçüncüleri ise yüzde 60 eğitim bursu kazandılar. Ödül töreninde konuşan Genel Koordinatörümüz İzzettin Yüzçelik, turnuvaya katılan öğrencileri ve ailelerini kutlayarak, “Okullar sadece eğitimle, öğretmekle kalmaz, sosyal faaliyetlerde de vardır. Cumhuriyetimizin emanetçileri, geleceğimiz, yarınlarımız olan Atatürk çocuklarını anne-babalarımızın da büyük fedakarlığıyla geleceğe hazırlıyoruz” dedi.