6. SINIF ÖĞRENCİMİZDEN ORTADOĞU HASTANESİNDEKİ HASTALAR İÇİN KEMAN DİNLETİSİ
Müzik ruhun olduğu kadar sağlığında gıdasıdır anlayışı ile; anlaşmalı kurumumuz olan Ortadoğu Hastanesi ile beraber kanser haftasıyla dolayısıyla, Kolejimiz Müzik öğretmeni Gökcan Ovacıklı ve 6. Sınıf öğrencimiz Duru Bulur keman dinletisi gerçekleştirdiler. Onkoloji Uzmanı Aynur Eken ve hastalar pasta keserek bu anlamlı günde, farkındayız kanseri yeneceğiz dediler.

8. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET BALOSUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

Erkan Koleji Ortaokulu mezuniyet balosunu Seyhan Oteli’nde gerçekleştirdi. Bu anlamlı gece; Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımı ile şenlendi. Ortaokulumuzdan mezun olan öğrencilerimize başarı ve mutluluk dolu bir hayat diliyoruz.

12 Haziran 2019

5. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ MODERN CINDIRELLA OYUNUNU SAHNELEDİLER

Erkan Koleji Ortaokulu 5.sınıf öğrencilerimiz Modern Cinderella oyununu sahnelediler. Yabancı Diller Bölüm Başkanımız İpek ÖZ, İngilizce Öğretmenlerimiz; Tuğba BÜKER, Mustafa Kemal SAZAK, Duygu KAR, Tuba KAYA ve Inga DEMİR’in moderatörlüğünde hazırlanan güncel hayata uyarlanmış Modern Cinderella oyunumuza; Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Sağlık Meslek Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katılımı ile gerçekleştirildi. Müzik öğretmenimiz Tuğçe KÜTÜKOĞLU, Koordinatörümüz BURAK HATİPOĞLU, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür ederiz

22 Mayıs 2019

ORTAOKUL ÖĞRENCİLERİMİZDEN MASA TENİSİNDE İL BİRİNCİLİĞİ BAŞARISI

Erkan Koleji Ortaokulu öğrencilerimiz, Okullararası Masa Tenisi Küçük Kız müsabakalarında; Sude ATAKAN ve Sudenaz AKYÜZ isimli öğrencilerimiz takım birincisi seçilirken, öğrencimiz Sude ATAKAN okullar arası küçük kız ferdi müsabakalarda il birincisi oldu. Öğrencilerimize kolejimize kazandırdıkları başarılar için teşekkür eder, başarılarının devamını dileriz.

10 Mayıs 2019