4. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN MEZUNİYET BALOSUNU GERÇEKLEŞTİRDİK
Erkan Koleji İlkokulu mezuniyet balosunu Seyhan Oteli’nde gerçekleştirdi. Bu anlamlı gece; Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizin katılımı ile şenlendi. Erkan ortaokul sıralarında görüşmek dileğiyle.

BENZER HABERLER

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZDEN COŞKU DOLU YIL SONU GÖSTERİSİ

Erkan Koleji İlkokulu’nda, birinci sınıflarımızın çoşku ve heyecan içerisinde yıl sonu gösterisi yapıldı. Çocuklarımızın heyecanına ortak olan, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT ve velilerimizde öğrencilerimizin yanındaydı. Gösteride emeği geçen bütün öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

26 Nisan 2019

ERKAN KOLEJİ GELENEKSEL 8. SATRANÇ TURNUVAMIZI GERÇEKLEŞTİRDİK

Adana’da eğitim sektöründeki başarısı her yıl yükselen, öğrencilerimizin eğitiminin yanı sıra sosyal, sportif faaliyetleriyle geleceğe hazırlayan Erkan Koleji’mizin Geleneksel Satranç Turnuvası’nın 8’incisi yapıldı. M1 Adana AVM’nin katkılarıyla yapılan turnuvada ilk 3 dereceye giren sporcular, yüzde 100’e varan oranlarda burs kazandılar. M1 Adana AVM’de yapılan satranç turnuvasına yaklaşık 200 sporcu katıldı. Satranç Öğretmenimiz Gökhan Ölmezoğlu’nun direktörlüğünü yaptığı turnuva, 7 tur İsviçre sistemine göre gerçekleşti. 2 gün süren ve hızlı satranç oyun kurallarının uygulandığı turnuvada; Minikler’de Utku Akarslan, Çınar Arpacı ve Burak Efe Kurban, Yıldızlar’da Ataman Öztürk, Oğuz Ulusçutürk ve Mustafa Kaan Akkaya, Gençler’de ise Arda Beşe, Berkay Semitay ve Utku Mermer ilk 3’e giren sporcular oldular. Şampiyon sporculara plaketleri ve madalyaları Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörümüz İzzettin Yüzçelik, Koordinatör Atilla Evren, İlkokul-Ortaokul Müdürü Nazmiye Çabuk, Anaokulu Müdürü Nema Altuştan tarafından verildi. Turnuvanın her 3 kategorideki şampiyonları Okulumuzdan yüzde 100, ikincileri yüzde 80, üçüncüleri ise yüzde 60 eğitim bursu kazandılar. Ödül töreninde konuşan Genel Koordinatörümüz İzzettin Yüzçelik, turnuvaya katılan öğrencileri ve ailelerini kutlayarak, “Okullar sadece eğitimle, öğretmekle kalmaz, sosyal faaliyetlerde de vardır. Cumhuriyetimizin emanetçileri, geleceğimiz, yarınlarımız olan Atatürk çocuklarını anne-babalarımızın da büyük fedakarlığıyla geleceğe hazırlıyoruz” dedi.

ERKAN KOLEJİ’NDE BAŞARILAR ARDI ARDINA GELMEYE DEVAM EDİYOR!

Erkan Koleji'nde başarılar ardı ardına gelmeye devam ediyor! 5. sınıf öğrencimiz Dilay TEZEL Okullar arası Ritmik Jimnastik Müsabakasında dereceye girerek İl 3.'sü olmuştur.Öğrencimizi tebrik ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

© 2018 ERKAN KOLEJİ | Tüm Hakları Saklıdır

Adana web tasarım, web yazılım, reklam hizmetleri
"C_Wvj1J0miPs4": { "on": "visible", "vars": { "event_name": "conversion", "send_to": ["AW-11231998920/prTcCITHs7IYEMjn6usp"] } }