4. Geleneksel Çadır Kampı
Kolejimizin kampüsünde 4. Geleneksel Çadır Kampı etkinliğimizi çoşkulu bir şekilde tamamladık.Kamp ateşi etrafında yapılan danslar, konserler ve Murat Balcı’nın da aramıza katılmasıyla çoşku oldukça arttı.

Kurucumuz Sayın Serdar HATİPOĞLU ve Genel Koordinatörümüz Sayın İzzettin YÜZÇELİK, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyhan ÇELİK'i makamında ziyaret ettiler. Eğitim Öğretimde iş birliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yeni hizmet binalarını kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

13 Kasım 2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şenlik Yüzme Yarışları

İlkokul 2. Sınıf öğrencimiz Kuzey EVREN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şenlik Yüzme Yarışları kapsamında, 50 m 8 yaş kurbağalama stilinde Adana üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

30 Ekim 2019

Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU ve Okul Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, Anaokulu öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz tarafından sevgi ile karşılanan Koordinatörümüz ve Okul Müdürümüz, minik öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdiler.

13 Eylül 2019