2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİMİZ DEVAM EDİYOR
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı seminer dönemi kapsamında Psikiyatrist - Psikoterapist Dr. Sabri YURDAKUL "İş Yaşamında Motivasyon ve Verimi Arttırma" konulu seminerini kolejimizin tiyatro salonunda gerçekleştirdi. Değerli paylaşımları için Sabri beye teşekkür ederiz.

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi öğrencilerinin çıkarmış olduğu

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi öğrencilerinin çıkarmış olduğu "Çember" gazetesinin yeni sayısı cıktı. Emeği geçen tüm ögrencilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür

07 Ocak 2021

OKUL GAZETESİ KASIM SAYISI

Okul gazetemizin Kasım 2020 sayısı çıktı...

27 Kasım 2020

Erkanlı öğrenciler Ata’larını andılar

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu, Gazi Mustafa Kemal Atatürk, ebediyete intikal edişinin 82’nci yıldönümünde Adana’da Erkan Koleji’nde de törenle anıldı. Erkan Koleji öğretmenleri ve öğrencileri, saat 9’u 5 geçe sirenlerin çalmasıyla birlikte Atatürk için saygı duruşunda bulundular. İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gönderdeki Türk Bayrağı yarıya indirildi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmaların yapıldığı, şiirlerin okunduğu, müzik öğretmenlerinin Atatürk’ün sevdiği şarkıları seslendirdiği törende, Beden Eğitimi Öğretmeni Ali Erçolak ve öğrenciler Zeybek oynadılar. Okul binasına dev Türk Bayrağı ve Atatürk posterinin asıldığı törende, Atatürk’ün resmi bulunan, O’nun yolunu temsil eden ‘İzindeyiz’ yazılı 25 metrelik pankart da asıldı. Adana’da Erkan Koleji kampüslerinde ‘Unutmadık. Unutmayacağız’ temalı Atatürk köşeleri hazırlandı.

11 Kasım 2020