2019-2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI SEMİNER DÖNEMİMİZ DEVAM EDİYOR
2019-2020 Eğitim Öğretim yılı seminer dönemi kapsamında Psikiyatrist - Psikoterapist Dr. Sabri YURDAKUL "İş Yaşamında Motivasyon ve Verimi Arttırma" konulu seminerini kolejimizin tiyatro salonunda gerçekleştirdi. Değerli paylaşımları için Sabri beye teşekkür ederiz.

Kurucumuz Sayın Serdar HATİPOĞLU ve Genel Koordinatörümüz Sayın İzzettin YÜZÇELİK, Sarıçam Milli Eğitim Müdürü Sayın Seyhan ÇELİK'i makamında ziyaret ettiler. Eğitim Öğretimde iş birliği konusunda karşılıklı fikir alışverişinde bulundular. Yeni hizmet binalarını kutlayarak başarı dileklerinde bulundular.

13 Kasım 2019

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şenlik Yüzme Yarışları

İlkokul 2. Sınıf öğrencimiz Kuzey EVREN, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şenlik Yüzme Yarışları kapsamında, 50 m 8 yaş kurbağalama stilinde Adana üçüncüsü olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

30 Ekim 2019

4. Geleneksel Çadır Kampı

Kolejimizin kampüsünde 4. Geleneksel Çadır Kampı etkinliğimizi çoşkulu bir şekilde tamamladık.Kamp ateşi etrafında yapılan danslar, konserler ve Murat Balcı’nın da aramıza katılmasıyla çoşku oldukça arttı.

05 Ekim 2019