2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ders zili bu sabah itibari ile çalmaya başladı. Çoşku içerisinde başlayan ilk gün heyecanının bütün yıl sürmesini temenni ediyoruz. Biribirine sımsıkı sarılanlar, tüm sınıfı kucaklamak isteyenler, okulunu, öğretmenini, arkadaşlarını özleyenler, heyecandan uyuyamayanlar... Hepsi birbirinden güzel çocuklarımız yeni eğitim öğretim yılınız dostluk,kardeşlik ve başarı içerisinde geçsin.

4. Geleneksel Çadır Kampı

Kolejimizin kampüsünde 4. Geleneksel Çadır Kampı etkinliğimizi çoşkulu bir şekilde tamamladık.Kamp ateşi etrafında yapılan danslar, konserler ve Murat Balcı’nın da aramıza katılmasıyla çoşku oldukça arttı.

05 Ekim 2019

Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU ve Okul Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, Anaokulu öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ettiler. Öğrencilerimiz tarafından sevgi ile karşılanan Koordinatörümüz ve Okul Müdürümüz, minik öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdiler.

13 Eylül 2019

Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU ve Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, İlkokul birinci sınıf öğrencilerimizi sınıflarında ziyaret ettiler. Birinci sınıflarımız tarafından sevgi ile karşılanan Koordinatörümüz ve Okul Müdürümüz başarılı bir yıl dileyerek, öğrencilerimizle keyifli dakikalar geçirdiler.

11 Eylül 2019