2019-2020 Eğitim Öğretim yılı ders zili bu sabah itibari ile çalmaya başladı. Çoşku içerisinde başlayan ilk gün heyecanının bütün yıl sürmesini temenni ediyoruz. Biribirine sımsıkı sarılanlar, tüm sınıfı kucaklamak isteyenler, okulunu, öğretmenini, arkadaşlarını özleyenler, heyecandan uyuyamayanlar... Hepsi birbirinden güzel çocuklarımız yeni eğitim öğretim yılınız dostluk,kardeşlik ve başarı içerisinde geçsin.

Erkan Koleji basketbol takımımız yine geleneği bozmadı ve yine A ve B kategorisinde Adana şampiyonu oldu.Tüm sporcularımızı, öğretmenlerimizi ve antrenörlerimizi kutluyoruz

16 Ocak 2020

Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Kaymakamımız Sayın Osman SARI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019

Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’yı, Erkan Okulları Genel Koordinatörümüz Kamil GÜDEN ve Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT makamında ziyaret ettiler. 2020-2021 Eğitim Öğretim yılında eğitim verecek olan Erkan Koleji Çukurova kampüsümüz hakkında bilgi verdiler . Çukurova Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan DAĞLI’ya destekleri için teşekkür ederiz.

27 Aralık 2019