12. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ GURURLA TAŞIDIKLARI KUTSAL EMANETLERİNİ 11. SINIF ÖĞRENCİLERİNE TESLİM ETTİLER
Erkan Koleji Geleneksel Mezuniyet Töreni kapsamında, 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılının kutlamasını kampüsümüzde gerçekleştirdiğimiz programımızın bayrak teslim töreninde; 12. sınıf öğrencilerimizin gururla taşıdıkları kutsal emanetleri olan Türk Bayrağımızı ve Erkan Koleji flamasını, 11. sınıf öğrencilerine teslim ettiler. 11. Sınıf öğrencilerimiz de gururla aldıkları emanetlerini aynı gururla taşıyıp gelecek nesillere emanet edeceklerini dile getirdiler.

19 MAYIS'TA ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü SAYGI, SEVGİ VE MİNNET İLE BİR KEZ DAHA ANDIK

Erkan Koleji Fen ve Anadolu lisesi, ilköğretim ve ortaöğretim öğrencilerimiz ile beraber 19 Mayıs'ta Ulu Önderimiz Atatürk’ü saygı ve sevgi ile bir kez daha andık. Genel Eğitim Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürü Egemen YEŞİL, İlkokul ve Ortaokul Müdürü Nazmiye ÇABUK, Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT, öğretmenlerimizin ve öğrencilerimizin katıldığı törenimiz; Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından, tarih öğretmenimiz Ahmet ÖZER'in günün anlam ve önemine dair konuşması, Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin sunmuş oldukları şiir, oratoryo gösterisi ve canlı müzik performansı ile devam etti. Bu anlamlı törende emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederken, Ulu Önderimiz Mustafa Kemal ATATÜRK'ü bir kez daha saygı, sevgi, minnet ve özlemle anıyoruz. 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramımız kutlu olsun.

20 Mayıs 2019

ANKA YAYIN KULUBÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN MOLİERE'İN CİMRİ ADLI TİYATRO OYUNU

Erkan Koleji, Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizden oluşan Anka Yayın Kulübü’nün hazırlamış ve sahnelemiş olduğu, Edebiyat Öğretmenimiz Çimen YALÇIN ve Matematik Öğretmenimiz Mehmet Emin ATAŞ’ın moderatörlüğünde Moliere'in Cimri adlı tiyatro oyununu sergilediler. Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Alparslan Türkeş Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Tiyatro Topluluğu, öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimizin katıldığı tiyatro gösterisi büyük ilgi ve beğeni ile izlendi. Etkileyici tiyatro gösterisi için emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

10 Mayıs 2019

FEN VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİMİZ KIBRIS'TA KÜLTÜR TURU YAŞADILAR

Kolejimizin Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi öğrencileri Kıbrıs’ta kültür turu yaşadılar. Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, Okul Müdürümüz Egemen YEŞİL ve öğretmenlerimizin moderatörlüğünde eğlenceli ve deneyim dolu bir tur gerçekleştirdiler. Davetlerinden dolayı Girne Amerikan Üniversitesi’ne teşekkür ederiz.

03 Mayıs 2019