Afilli Aşk dizisinin “Muharrem , Muhittin , Muammer’i olan yakışıklı Matematik Hocası “Murat BALCI” bugün akşam gerçekleşecek olan 4. Geleneksel Çadır Kampı etkinliğinde Erkan Koleji öğrencileri ile birlikte olacak.

BENZER ETKİNLİKLER

“Geleceğine Yön Ver” projesi kapsamında, Kariyer Günleri

“Geleceğine Yön Ver” projesi kapsamında, Kariyer Günlerinin ilkini bugün gerçekleştirdik. Sanat Yönetmeni Yusuf İnan GÜNEŞ’e değerli katılımı için teşekkür ederiz.

18 Ekim 2019

“Hoşgeldin Sonbahar” etkinliğimiz.

Anaokulu 3 yaş öğrencilerimizin “Hoşgeldin Sonbahar” etkinliği, miniklerimizin cıvıltıları ve renklerin sıcaklığı ile bütünleşti.

11 Ekim 2019

Erkan Koleji Anaokulumuzda renk partisi günlerimiz başladı.

Erkan Koleji Anaokulumuzda renk partisi günlerimiz başladı. Cıvıltıları gibi renkleride ayrı güzel...

07 Ekim 2019