Afilli Aşk dizisinin “Muharrem , Muhittin , Muammer’i olan yakışıklı Matematik Hocası “Murat BALCI” bugün akşam gerçekleşecek olan 4. Geleneksel Çadır Kampı etkinliğinde Erkan Koleji öğrencileri ile birlikte olacak.

BENZER ETKİNLİKLER

Milletimizin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 99. yıl dönümünü kolejimizde çoşku içerisinde kutladık. Etkinliğimize Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart 2020

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 99. yıldönümü kolejimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Fen ve Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu etkinliğe Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart 2020

Erkan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel hazırladığı “Kadın” temalı şiir dinletimiz Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK,Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU,Fen ve Anadolu Müdürümüz Egemen YEŞİL,İlk Okul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK,Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR’ın katılımları ile büyük bir coşku icinde geçti.

09 Mart 2020