Fen ve Anadolu Lisesi Rehber öğretmenimiz Tülin KİRAZ, 22 Mayıs Cuma günü saat 20.30'da "Lisede ders ve alan seçimi; Meslek Seçiminde Kritik Nokta" semineri ile 10. sınıf öğrencilerimizle Zoom'da yayında.

BENZER ETKİNLİKLER

Online seminerimizin konuğu Eğitmen /Fütürist / Tedx konuşmacısı Fırat UZER

"Öğretmenlerle Pandemi Sohbetleri" konulu semineri ile 23 Haziran Salı günü Zoom’da tüm öğretmenlerimiz ile buluşuyor.

23 Haziran 2020

“Z Kuşağı Özelinde Uzaktan Eğitim” semineri ile Prof. Dr. Meltem Huri BATURAY Eğitim Teknoloğu, 28 Mayıs saat 18.00’de Erkan Eğitim Kurumları ve Erkan Okulları eğitimcilerine Zoom üzerinden seminer verecektir. Bütün eğitimcilerimizin katılımını önemle rica ederiz.

26 Mayıs 2020

Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU önderliğinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları için İlkokul öğrencilerimizin evlerine Türk Bayrağı gönderimi gerçekleştiriyoruz.

21 Nisan 2020