Erkan Koleji Geleneksel 2. Okula Merhaba kampı
2017-2018 Eğitim-öğretim yılının başlaması ile Erkan Kolejinde sadece ders değil, öğrencilerin sosyal-kültürel etkinlikleri de başlamış oldu. Adana Erkan Koleji, öğrencilerin eğitim-öğretim yılına yüksek motivasyonla başlamalarını sağlamak amacıyla "Merhaba Kampı" düzenledi.  Düzenlenen etkinlikte öğrenciler okul bahçesi içerisinde kurulan çadırlarda kaldı ve canlı müzik eşliğinde çeşitli oyunlar oynayarak, etkinliğin keyfini çıkardı. Öğrencilerimizin yanı sıra Velilerimiz ve Sarıçam Belediye başkanı Bilal ULUDAĞ davetlileri arasındaydı.

Yeni eğitim-öğretim yılına başlamanın heyecanı içerisinde olan öğrenciler, kampta arkadaşlarıyla kaynaşarak, unutulmaz bir gece yaşadı.

BENZER ETKİNLİKLER

AKDAM'A DESTEK AMACIYLA YAPILAN KERMESİMİZ YOĞUN İLGİ GÖRDÜ

AKDAM'a (Adana Kadın Dayanışma Merkezi ve Sığınma Evi Derneği) destek amacıyla gerçekleştirdiğimiz bahar şenliği tadında kermesimiz oldukça keyifli anlara şahit oldu. Akdam Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Önortaç ve dernek yönetim kuruluna, bizi zumba dansları ile destekleyen Zin Mine Mutlupoyraz ve Zin Omar Zalt’a, her etkinliğimizde yanımızda olan sevgili velilerimiz ve öğrencilerimize teşekkür ederiz. Instagram IG TV kanalımızdan kermes etkinlerimizi izleyebilirsiniz.

19 Nisan 2019