Erkan Koleji Fen ve Anadolu Lisesi öğrencilerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar gününe özel hazırladığı “Kadın” temalı şiir dinletimiz Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK,Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU,Fen ve Anadolu Müdürümüz Egemen YEŞİL,İlk Okul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK,Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR’ın katılımları ile büyük bir coşku icinde geçti.

BENZER ETKİNLİKLER

Milletimizin bağımsızlığa ve kutsal değerlerine olan inancını destanlaştıran İstiklal Marşımızın, Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından Milli Marş olarak kabul edilişinin 99. yıl dönümünü kolejimizde çoşku içerisinde kutladık. Etkinliğimize Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Sağlık Lisesi Müdürümüz Abdullah YAKAR, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart 2020

İstiklal Marşı’mızın kabulünün 99. yıldönümü kolejimizde çeşitli etkinliklerle kutlanmaya devam ediyor. Fen ve Anadolu Lisesinin hazırlamış olduğu etkinliğe Genel Koordinatörümüz İzzettin YÜZÇELİK, Koordinatörümüz Burak HATİPOĞLU, İlkokul ve Ortaokul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK, Fen ve Anadolu Lisesi Müdürümüz Egemen YEŞİL, Anaokulu Müdürümüz Nema ALTUNTAŞ, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz katıldılar. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

12 Mart 2020

29 Mart-1Şubat tarihleri atasında gerçekleşen 10.Geleneksel Satranç Turnuvası

29 Mart-1Şubat tarihleri atasında gerçekleşen 10.Geleneksel Satranç Turnuvası satranç sporuna gönül vermiş 250 sporcunun katılımı ile @01burdaavm de gerçekleşti.Dereceye giren sporculara ödüllerini Erkan Eğitim Kurumları Genel Koordinatörü İzzettin YÜZÇELİK,Erkan Koleji Okul Müdürümüz Nazmiye ÇABUK,Kurumsal Halkla İlişkiler Müdürümüz Aycan TEZCAN KORKUT,Esas 01 Burda AVM Pazarlama Müdürü Pınar KEFELİ,Turnuva direktörümüz Gökhan ÖLMEZOĞLU öğretmenlerimiz ve idarecilerimiz verdiler.

02 Mart 2020