Erkan Okulları ve Erkan Eğitim Kurumları'nın Anlaşmalı Olduğu Kurumlar

1-) Adana Eczacı Odası ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Adana Eczacı Odası çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25 ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

2-) Adana Kamu-Sen ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Adana Kamu-Sen çalışanlarına,1. derece yakınlarına ve sendika üyelerine Erkan Okulları ve Erkan Eğitim Kurumları’nda %25 indirim uygulanacaktır.

3-)Çukurova Gazeteciler Cemiyeti ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %30 ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

4-) Adana Tabip Odası ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Adana Tabip Odası çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %25 indirim uygulanacaktır.

5-) Memur-Sen (Memur Sendikaları Konfederasyonu) ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Memur-Sen (Memur Sendikaları Konfederasyonu) çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %40 + %5  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

6-) Sağlık Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Sağlık Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası) çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

7-) TMMOB Adana Şubesi ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, TMMOB Adana Şubesi çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %35 + %5  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

8-) Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Adana Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %30  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

9-) Adana Dünyagöz Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Adana Dünyagöz Hastanesi çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25 ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

10-) JCI Adana ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, JCI Adana çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %25 indirim uygulanacaktır.

11-) Özel Medline Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Özel Medline Hastanesi çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

12-) Özel Algomed Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Özel Algomed Hastanesi çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

13-) Acıbadem Adana ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Acıbadem Adana çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

14-) Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Özel Türkmenbaşı Tıp Merkezi çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %25 indirim uygulanacaktır.

15-) Özel Adana Ortadoğu Hastanesi ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Özel Adana Ortadoğu Hastanesi çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %25  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

16-) Vergi Müfettişleri Derneği ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Vergi Müfettişleri Derneği çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %35  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

17-) ÇÜEMM - Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Mezunları Derneği  ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, ÇÜEMM - Çukurova Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Mezunları Derneği  üyelerine ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %35 + %5  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

18-) Aski  ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Aski  çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %35 + %5  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

19-) Çukurova Belediyesi  ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, Çukurova Belediyesi  çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %35 + %5  ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.

20-) 10.Tanker Üst Komutanlığı  ile yapmış olduğumuz anlaşma kapsamında, 10.Tanker Üst Komutanlığı  çalışanlarına ve 1. derece yakınlarına Erkan Okulları’nda %35 ve Erkan Eğitim Kurumları’nda  %15 indirim uygulanacaktır.